bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

ÖZDER Genel Başkanı Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti

SAMSUN

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Cihannüma Derneği Samsun İl Temsilcisi İlker Efe de eşlik etti.

 

Ziyarette, Rektör Bilgiç ve yeni yönetimi görevlerinden ötürü kutlayan Başkan Akça, OMÜ’nün Samsun’un en önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayarak yeni dönemle birlikte kentin ve ülkenin parıldayan ve adından söz ettiren bir üniversitesi olarak yoluna devam edeceğini dile getirdi.

 

Misafirine iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkür eden Rektör Bilgiç ise şehirle kucaklaşan, üretilen bilgiyi fayda ve hizmete çeviren bir kurum olarak kalıcı ve kayda değer faaliyetlere imza atmak istediklerini ifade etti.

 

Ahmet Akça hâlen Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanlığı görevinin yanı sıra Cihannüma Derneği Denetim Kurulu Üyeliği, Ders ve Kültür Kitapları Meslek Birliği (DEKMEB) Denetim Kurulu Başkanlığı, Çözüm Eğitim Vakfı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.