bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Orhan Kırcalı’dan Vefalı Davranışlar

SAMSUN

TBMM’nin çalışmalarına ara vermesiyle birlikte Samsun’a gelen AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı bir dizi ziyaretlerde bulundu.

TBMM’nin çalışmalarına ara vermesiyle birlikte Samsun’a gelen AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Kırcalı OMÜ rektörlüğüne seçilen Prof.Dr.Sait Bilgiç, Cizre’de şehit olan Polis memuru Harun Maytalman’ın ailesi, Hain FETÖ/PDY cü teröristlerce 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul'da şehit edilen Alaçamlı Sevgi Yeşilyurt’un annesi ve ailesi, 15 Temmuz Gecesi İstanbul Fatih Vatan Caddesi'nde bacağına isabet eden kurşun ile yaralanan Atakum ilçesindeki evinde ise Harun Kantarcı'yı ziyaret etti.

 

Ziyaretler sırasında AK parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve il başkanı Muharrem Göksel’de bulundu. Ziyaretler sırasında şehit düşen Alaçamlı Sevgi Yeşilyurt’un annesi Gülbeyaz Yeşilyurt’a Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından bağlanan maaş bildiriminin tebligatı da elden teslim edildi.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ziyaretlerden sonra şu açıklamayı yaptı: Devlet ve millet olarak çok zor bir süreçten geçmekteyiz. Bu süreçte büyük acılar yaşamaktayız. Bu acıları milletimizle birlikte paylaşıyoruz. Milletimizin kenetlenmesi ile bu zor süreçleri atlatmaktayız. Kirli ittifakların meydana getirdiği bir zor süreci aşıyoruz, başka bir zorluğu karşımıza dikiyorlar. Bunlardan yılmayacağız. Ya İstiklal Ya ölüm diyerek tüm zorlukları aşacak. Tüm ittifakları param parça edecek ve milli varlığımızı sonsuza kadar sürdüreceğiz. Buna kararlıyız.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: “Türkiye Cumhuriyeti, son ve ALLAH’IN izniyle ebedi devletimizdir. Biz diyoruz ki: ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ bu ilkemiz; milletimizin birlik ve beraberliğinin ve geleceğinin teminatıdır. Kimsenin bu değerlere saldırmasına, bu değerleri aşındırmasına ve bu değerlerimizle oynamasına izin vermeyeceğiz. Devletimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Milletimiz, bu değerleri için gözünü kırpmadan ölüme gidebileceğini, en son 15 Temmuz gecesi gösterdi. Bilmeyenlerin öğrenmesi, unutmuş olanların hatırlaması, görmek istemeyenlerin görmesi, husumet besleyenlerin ayağını denk alması için her fırsatta ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ demeyi sürdüreceğiz. Yaşadığımız hüzünler ve acılar içinde Cuma günü bir mutluluğu da yaşadık. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılış tarihi olan 26 Ağustos’un, Malazgirt Zaferinin 945. yıl dönümü olmasının yanı sıra, İstiklal Savaşı’nda zaferin müjdecisi olan Büyük Taarruz ’un başladığı tarihtir. Türkiye, millet olarak 2200 yıllık bir devlet ve ordu geleneğine, 1400 yıllık bir medeniyet müktesebatına, 1000 yıllık bir coğrafi devamlılığa sahiptir. Milli varlığımıza sahip çıkacak güç ve birikime sahibiz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.