bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Neslihan Hancıoğlu; "Borcu Olmayan Esnaf"

SAMSUN

CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu; "Bire bir diyalog bu sürecin en önemli unsuru. Bunun için de gidilmedik nokta sıkılmadık el kalmayacak" dedi.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu; "Bire bir diyalog bu sürecin en önemli unsuru. Bunun için de gidilmedik nokta sıkılmadık el kalmayacak" dedi.

 

7 Haziran genel seçimler kapsamında yürüttüğü seçim turlarını büyük bir titizlikle sürdüren Hancıoğlu, Samsun ve ilçelerini dolaşmaya devam ediyor.

 

EMEKLİYE YILDA 2 İKRAMİYE

Tekkeköy Büyüklü'de emekli vatandaşlarla kısa bir sohbet gerçekleştiren Hancıoğlu "CHP iktidarında emekli insanlarımız yılda 2 maaş ikramiye alacak. Bayramlarını daha mutlu ve huzurlu geçirecek. Parti olarak projelerimizle tüm emeklilerin yanındayız." dedi.

 

ATAKUM HAK ETTİĞİ VİZYONA KAVUŞACAK

Sonrasında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunmak için Atakum ilçesine geçen CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu çalışmalarına burada devam etti. Atakum'un yükselen bir değer olduğunu dile getiren Hancıoğlu sınırları ilçesinde iki büyük kampüs barındırmasına rağmen öğrenci kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında eksikleri olduğunu söyledi. Atakum ilçesinin turizm açısından da önemli bir nokta olduğunu söyleyen Hancıoğlu bu bağlamda esnaflarımızın canlandırılması gerektiğinin altını çizerek "Öncelik olarak esnafımızı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Vergi ve kredi borçlarından kurtulamadığı sürece esnafın rahat bir nefes almasının mümkün olmadığını" belirtti.

 

BORCU OLMAYAN ESNAF

Konuşmasının devamında "CHP, projeleriyle esnafın yanında olacak. CHP iktidarında borç içinde yüzmeyen esnaf oluşturulacak. Kepenk kapatmayan, kazancından memnun olan esnaf yaratılacak. Vergi ve prim borcu olan esnafımız kalmayacak. Bağkur'lu olan esnaflarımız diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı maaşı alabilecek" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.