bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hasan Basri Kurt’tan MEDİKÜM’e Ziyaret

SAMSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Medikal Sanayi Kümelenme Derneğini ziyaret etti.

 AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Medikal Sanayi Kümelenme Derneğini ziyaret etti.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasından hemen önce Samsun’daki temaslarını sürdüren Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Medikal Sanayi Kümelenme Derneğini (MEDİKÜM) ziyaret etti. MEDİKÜM Başkanı Dr. Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede Milletvekili Hasan Basri Kurt, “MEDİKÜM Samsun’un geleceğindeki baş aktörlerden biri olacaktır. İstişari görüşmeleri belli periyotlarda sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Katma değeri yüksek sektörlere destek verilmesinin Samsun ve ülkemiz için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Ülke ekonomisine, üretime, ihracata katkı sağlayacak katma değer üreten kümelenmeler yerel ekonomilerin canlanması adına da büyük önem arz etmektedir. MEDİKÜM bu kümelenmelerin başında gelmektedir. Bugüne kadar belli bir mesafe kat etmiş olmakla birlikte ilerleyen zamanda çok daha büyük bir sektör olacaktır. Ankara ve hükümet nezdinde atılması gereken adımları da milletvekilleri olarak atmaya devam edeceğiz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın danışmanlarıyla da MEDİKÜM’ü görüştüreceğiz, sorunlarına çözüm bulacağız.” Dedi.

 

MEDİKÜM Başkanı Dr. Ahmet Aydemir; Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilgi ve çabalarından dolayı şükranlarını sundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.