bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hancıoğlu; ‘8 Milyon Emekli Açlık Sınırının Altında’

SAMSUN

CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalarını Samsun'un Ladik ilçesinde devam etti.

CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalarını Samsun'un Ladik ilçesinde devam etti.

 

Burada birçok esnaf ve vatandaşla görüşen Hancıoğlu, halkla kurduğu sıcak ilişkiyle dikkat çekti. Her seçim bölgesinde seçmenle kurulan sıcak temasın önemli olduğuna dikkat çeken Hancıoğlu vatandaşın sorunlarının dinlenilmesi ve çözüm yollarının anlatılması noktasında büyük çaba sarfettiklerini belirtti.

 

CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu seçmenlere yaptığı konuşmada özellikle emeklinin durumuna dikkat çekerek "Emeklimizin durumu ortada, 13 yıldır maaşlarında bekledikleri iyileştirme yapılmadı. Aldıkları maaşlarla ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilerimiz mutfak masraflarını karşılarken çocuklarının eğitim masraflarını ödeme noktasında büyük sıkıntı yaşadılar." dedi.

 

Burada Ladik Akpınar Mezunlar Derneği'nin pilav gününe katılan CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu emeklinin, işsizin, esnafın ve ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili sohbetler gerçekleştirdi. LADER mezunlar derneği üyeleriyle yaptığı sohbette "Emeklilerimizin çalışma hayatından sonra rahat bir yaşam sürmesi gerekirken çalışmaya devam ediyor olması kabul edilebilir bir durum değildir." dedi. Eğitim sisteminin de çöktüğünü, sağlıklı, bilgili nesiller yetiştirilmesi noktasında sıkıntı yaşandığını açıkladı. Şehir gezisinin devamında Ladik esnaflarını da ziyaret eden Hancıoğlu, esnafa vergi ve kredi borçları konusunda ödeme kolaylığı sağlanacağını, kepenk kapatma döneminin sona ereceğini açıkladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.