bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Göksel,”Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

SAMSUN

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Vatanını, milletini ve bayrağı seven nesillerin yetişmesi adına eğitim ve öğretim faaliyetleri büyük önem taşımaktadır. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Vatanını, milletini ve bayrağı seven nesillerin yetişmesi adına eğitim ve öğretim faaliyetleri büyük önem taşımaktadır. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlköğretim Haftası dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve Karadeniz’deki ilk ve tek proje okulu olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış programlarına katıldı. Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olması temennisinde bulunan Göksel, “Vatanını, milletini ve bayrağını seven nesillerin yetişmesinde, teknolojiye ve çağa ayak uydurmada, ülkemizin büyümesi ve gelişmesinde eğitim öğretim faaliyetleri büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımız, eğitim yuvaları olan okullarında bu düsturla eğitimlerini almaktadırlar. Bizim en önemli meselemiz eğitimdir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında en büyük katkıyı, gelecek nesillerimiz ve eğitimde elde ettiğimiz başarılar sağlayacaktır. Hükümetimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımız eğitim alanında gerekli özen ve özveriyi göstermektedir. İlimizdeki 1386 okulda 18.854 öğretmen görev yapmakta 275.522 öğrenci ise eğitim almaktadır. Gelecek nesillerimizin başarılı bireyler olmaları ve ülkemizin gelişmesinde ve geleceğinde katkıları olacağından şüphemiz yoktur. Bu noktada, tüm öğretmenlerimize, eğitimcilerimize ve velilerimize 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimize ise zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış programında, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Önceki Dönem AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’da yer aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.