bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Genç Saadet’ten Polislere Tatlı ve Çay İkramı!

SAMSUN

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları ana arterlerde uygulama yapan polis ekiplerine tatlı ve sıcak çay ikram etti.

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları ana arterlerde uygulama yapan polis ekiplerine tatlı ve sıcak çay ikram etti.

 

İstanbul Beşiktaş’daki patlama sonrası polislere destek ve moral vermek maksadıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde ana arterler üzerinde uygulama yapan polis ekiplerine tatlı ve sıcak çay ikramında bulunuldu.

 

Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor Allah yar ve yardımcımız olsun diyen Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Abdulvahap Bilen; “İstanbul Beşiktaş’da gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabr-ı cemiller niyaz ediyorum”dedi.

 

Bu memleketin huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan güvenlik güçlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz ifadelerini kullanan Abdulvahap Bilen; “Bugün polisimize destek olmak, moral vermek ve taziyelerde bulunmak için görevi başında olan polislerimize tatlı ve çay ikramında bulunduk. Milletimizin ve vatanımızın huzur ve saadeti çalışan polisimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Sadece böyle acı ve zor günlerde değil her zaman polisimizin yanında olmak durumundayız” diye söyledi.

 

Ziyaretlerinden ötürü Saadet Partisi Samsun Geçlik Kollarına teşekkür eden polisler, “Sizlerin desteğini hissetmek, yanımızda olduğunuzu bilmek bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.