bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fuat Köktaş’a TBMM’de Hayırlı Olsun Ziyaretleri

SAMSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a, 26. Dönem Milletvekilliği için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Hayırlı Olsun" ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Akyüz, Kadir Beytekin, Necdet Yeşilyurt, Oğuzhan Serinkaya, Süleyman Hızır, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" temennisinde bulundular. 

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette Milletvekili Köktaş, kendisine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti. 

 

SAMSUN YABANCILAR ÇARSI GRUP TOPLANTISINA DAMGASINI VURDU

Milletvekili Köktaş ayrıca dün AK Parti Grup Toplantısı'na katılmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Samsun'dan Ankara'ya giden Yabancılar Çarşısı Odası Başkanı Olcay İnanç, Yabancılar Çarşısı Derneği Başkanı Ali Akyüz, yönetim kurulu üyeleri ve esnafları sabah kahvaltısında ağırladı.

 

Yapılan kahvaltının ardından Milletvekili Köktaş ve Yabancılar Çarşısı Esnafları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı'na katılarak, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını dinlediler. 

 

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını, yaptıkları sevgi tezahüratları ile kesen Yabancılar Pazarı esnafı, grup toplantısına damgasını vurdu.

 

Grupta oturduğu yerden Yabancılar Pazarı esnafını selamlayan Milletvekili Köktaş, "Coşkusunu ve heyecanını Grup Toplantımıza katılarak yansıtan, her zaman yanımızda olup bizleri destekleyen Yabancılar Çarşısı esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların bu heyecanı bizlere güç ve kuvvet veriyor." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.