bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fuat Köktaş; Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

SAMSUN

Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde gerçekleştirdiği halk ve esnaf ziyaretlerinde Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında, genç işadamları ile biraraya geldi. Köktaş, daha sonra baba ocağı Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, sabah kahvaltısında Samsun'un genç işadamlarını sabah kahvaltısında misafir etti.

 

Genç işadamlarına tavsiyelerde bulunan Köktaş, "İşinizde azimli ve disiplinli olun asla vazgeçmeyin başarının sırrı çok çalışmaktan geçmektedir” dedi.

 

Genç işadamları ise Köktaş'a milletvekili adaylığı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Milletvekili adayı Fuat Köktaş daha sonra, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesine hareket etti.

 

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesinde kurulan pazar yerinde pazar esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Köktaş, daha sonra sırasıyla Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu'yu, Çarşamba Zıraat Odası Başkanı Muammer Aydemir'i, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek dernek ve oda başkanlarında çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Oda ve dernek ziyaretlerinin ardından Köktaş, son olarak Dikbıyık Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

 

Vatandaşın istek ve taleplerini de dinleyen Milletvekili Adayı Köktaş, "AK Parti iktidarı milletin iktidarı olduğu için 12 yıldır aziz milletimiz destekliyor ve istikrarına ve istikbaline sahip çıkıyor. İnsana dokunan hizmetler ve ilkler AK Parti iktidarında yaşandı. İnşallah 7 Haziran da da gelenek bozulmayacak ve en doğru karar verilecektir" dedi.

 

Milletvekili adayı Köktaş, halk ve esnaf ziyaretlerinde Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Yorumlar (1)

2 tavuk 1 horoz 9 Yıl Önce

bir odanın içine 5-10 kişi toplanıp flaşörler patlayınca; oluyor bunun adı seçim çalışması. ya adamlar kofuya yamış nasıl olsa millet akp ye oy verecek diyor. seçim sonrası çok muhabbet olmasın diye şimdiden halkla tanışıklığı minimum tutuyorlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.