bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyükşehirden Yatırımlara Teknolojik Takip

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yapılan yatırımları anbean takip edebilmek amacıyla teknolojiden sonuna kadar yararlanacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yapılan yatırımları anbean takip edebilmek amacıyla teknolojiden sonuna kadar yararlanacak.

 

Görev ve yetki alanının genişlemesiyle hizmet alanı ve sorumlulukları artan Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde gerçekleştirilen yatırımların takibini anlık olarak yapmak amacıyla telefon, tablet ve bilgisayardan erişim sağlanabilen Yatırım Yönetim Sistemi’ni hayata geçiriyor.

 

Hazırlanacak olan Yatırım Yönetim Sistemi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi birimleri tarafından Samsun’un her noktasında yapılan projeler takip edilebilecek. Uygulamanın en güzel özelliği ise, konum algılama ile bulunulan yerde ve yakınındaki projelerin detayları ve durumu hakkında bilgi verecek olması.

 

Sisteme belirli kullanıcı grupları tarafından erişim sağlanacağını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, “Samsun’un her yerinde yatırımımız söz konusu. Bu yatırımların takibini daha hızlı ve detaylı şekilde yapabilmek için Yatırım Yönetim Sistemi çalışmasını gerçekleştirdik. Sisteme erişim sadece belirlenen kullanıcılar tarafından sağlanacak. Daire başkanlarımız, birim amirlerimiz ve ilgili personelimiz, kendileri için oluşturulan kullanıcı hesabı ile sisteme girerek çalışmaların takibini, yapılan yeni işlemlerin kaydını ve güncellemesini yapabilecek. Yapılan bu uygulama ile birlikte, Samsun’un neresine gidersek gidelim, bulunduğumuz konumdaki ve yakınındaki projelerin tüm detaylarına ulaşabileceğiz. Bu bizim çalışmalarımızı oldukça kolaylaştıracak” diye konuştu.

 

Web tabanlı olan Yatırım Yönetim Sistemi’ne, yeni nesil tasarım ve programlama teknikleri kullanılarak tüm cihazlardan erişim sağlanabilecek. Yetki seviyelerine göre kullanıcılar, kendi sorumluluklarındaki projelerin detaylarına erişebilecek ve gerekli düzenlemeleri gerçekleştirebilecek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.