bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Belediye Ekipleri Dilencileri Tek Tek Topladı

SAMSUN

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlkadım İlçesi genelinde dilencilere yönelik denetimleri aralıksız olarak sürdürüyor.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlkadım İlçesi genelinde dilencilere yönelik denetimleri aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Ekipler Cuma namazı öncesi cami etrafını ve halkın kalabalık olduğu yerleri mesken tutan dilenciler İlkadım Zabıtası tarafından teker teker toplandı. Vatandaşların manevi duygularını sömürerek para dilenen ve bunu da meslek haline getiren kişiler için vatandaşların daha dikkatli davranması gerektiğini belirten yetkililer, ihbar çağrısı yaptı.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sokaklarda vatandaşların manevi duygularını sömürerek, bunu da kendilerine meslek hale getiren dilencilere göz açtırmıyor. Cuma namazı öncesi cami önlerini ve vatandaşın kalabalık olduğu yerleri mesken tutan dilenciler Zabıta ekiplerinin titiz çalışmalarıyla tek-tek toplanarak Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliğine teslim edildi. Tanınmış yüzler haline gelen bazı dilenciler zaman zaman ekiplere ve diğer dilencilere renkli anlar yaşattı. İkisi çocuk olmak üzere 11 dilenciye müdahale eden ekipler toplanan dilencileri zabıta aracı ile taşınarak Büyükşehir Belediyesine ait dilenci toplama merkezine teslim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.