bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Yılmaz; “Karamsar Ortamda Yatırımcılar Olmaz”

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Olumsuz bir takım karamsarlıkların çizildiği ortamda yatırımcılar olmaz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Olumsuz bir takım karamsarlıkların çizildiği ortamda yatırımcılar olmaz” dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle motosiklet severlerin vazgeçilmez noktalarından birisi olacak olan Honda Motosiklet dükkânının açılışına katıldı. Açılış öncesi konuşan Başkan Yılmaz,"16 Nisan referandumunu hatırlatarak, "İnşallah geniş katılımlı bir evet ile ülkemiz yeni bir yola girecektir. Bu açılışlar aslında canlı bir ekonominin gelecek vaat eden bir ortamın tesis ettiği şeylerdir. Ekonomisi kötü olan olumsuz bir takım karamsarlıkların çizildiği bir ortamda bu tür girişimler bu tür yatırımcılar olmaz. İnşallah bizim ülkemiz bu gelişmelerle birlikte daha hızla kalkınan, bulunduğumuz coğrafyada örnek bir ülke olma yolundaki hızını kesmeksizin devam ettirecek. O bakımdan 16 Nisan çok önemli. Allah'ın izniyle Pazartesi günü yeni bir Anayasa ile güne başlayacağız" dedi. Son olarak Başkan Yılmaz, motosiklet kullanıcılarını kask takmadan trafiğe çıkmamaları konusundan uyararak, "Herkese güvenli ve kazasız belasız bir sürüş diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.