bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Yılmaz EMITT Fuarına Katıldı

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) ve Samsun stantının açılışına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) ve Samsun stantının açılışına katıldı.

 

19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. Samsun bu yıl EMITT fuarına Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Valiliği, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Ortakaradeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) birlikte kiraladığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından tefriş edilen 160 metre karelik tanıtım standı ile katıldı.

 

EMITT Samsun stantının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H. Kaya Aşçı ile Samsunlu bazı bürokratlar, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

Büyük ilgi gören Samsun stantında Samsun’u temsil eden tarihi ve turistik görseller ve yayınların yanında samsun kültürünü farklı yönleri ile tanıtan yiyeceklerden giysilere kadar çok sayıda materyal ve malzeme sergileniyor.

 

Bu arada Samsun Eski Valisi ve şimdiki Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Samsun stantını ziyaret ederek Vali Şahin ve Başkan Yılmaz’la uzun süre sohbet etti. Vali Aksoy, Bafra Nokulu ile kıvratma yiyerek hasret giderdi. Stanta bir çok ilin valisi ve belediye başkanı da uğrayarak büyük ilgi gösterirken ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen de stantın uzun süreli konuklarından oldu.

 

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz daha sonra bazı stantlara da uğrayarak ziyaretler yaptılar. 25 Ocak’a kadar açık kalacak olan 19. EMITT Fuarı’na yaklaşık 70 ülkeden yüzlerce katılımcı olacağı ve binlerce kişinin ziyaret etmesinin beklendiği bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.