bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Muharrem Göksel'den Basın Açıklaması

SAMSUN

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a gelişi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a gelişi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Göksel, miting ile ilgili çalışmaların teşkilatların her kademesinde sürdüğünü ve Samsunluların Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi yine büyük bir destek vereceğine inandığını belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü toplu açılış törenine katılmak üzere Samsun’a geliyor. Biz AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu zamana kadar Samsun'da yaptığımız mitinglerin her biri bir öncekinden daha kalabalıktı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bunu gittiği her yerde çeşitli vesilelerle dile getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın toplu açılış töreni vesilesi ile 18 Mayıs Pazartesi günü Saat 15:00'de yapacağı konuşmayı da çok sayıda Samsunlu hemşehrimizin takip edeceğini ve dinleyeceğini biliyoruz. Samsun'un Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yine sahip çıkacağına ve coşkunun en üst seviyede olacağı bir buluşmanın olacağına inanıyoruz. Miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarına başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Mitinge gelecek hemşehrilerimizin, miting alanına rahat giriş ve çıkışlarının sağlanması için güvenlik güçlerimiz ile yaptığımız istişareler devam ediyor. Samsunlu hemşehrilerimiz, her yapılan mitingde, her girilen seçimde bizleri destekledi ve bizi hiç bir zaman mahcup etmedi. Her zaman yanımızda ve bizlere destek oldu. 07 Haziran 2015 genel seçimlerinde de Allah'ın izniyle, hemşehrilerimizin desteği ile en yüksek oy ile sandıktan çıkacak bütün milletvekili adaylarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceğiz. Seçim startına girdikten sonra hemen hemen bütün ilçelerimizde toplantılar, meydan mitingleri şeklinde programlar düzenledik ve düzenlemeye de devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde gördük ki Samsunlu hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza destek oluyor ve sahip çıkıyor. Kadınıyla, yaşlısıyla, genciyle, hatta aileleriyle programlarımıza katılan minik yavrularımızın bu sevgiyi, coşkuyu, ışığı gözlerinde hep gördük. Bu anlamda şahsım olarak Samsunlu hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımızın Samsun'a gelişlerinde de bizleri yalnız bırakmayacağına canı gönülden inanıyorum. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi 18 Mayıs Pazartesi günü Saat 15:00'de Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz”

Yorumlar (1)

idris 9 Yıl Önce

fetullah bey ve tayyip bey samsuna beraber gelecekler imiş. eski dostlar düşman olmaz. köşeler ve köşetaşları belirlenir belirlenmez herşey yoluna girecek...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.