bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alparslan’dan YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaret

SAMSUN

Gazeteciler ve İnternet Medyası Başkanı Nihat Alparslan, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ile bir araya geldi.

Gazeteciler ve İnternet Medyası Başkanı Nihat Alparslan, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ile bir araya geldi.

 

Buluşmada 2016 yılı çalışmaları ele alınırken şirketin 2017 yılı hedefleri ve internet medyasının durumu ele alındı.

 

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk, şirket olarak 2016 yılında hedeflenen projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop’a 2020 yılına kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

Aktürk ‘'2017 yılında da aynı çalışma temposuyla özverili ve çalışkan personelimizle birlikte şirketin hedeflerine ulaşabilmesi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayabilmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz'’ dedi.

 

Bölgede 3 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti verdiklerini, genel olarak abonelere sağlıklı elektrik dağıtım hizmeti vermeyi amaçladıklarını, bunun için 5 ve 10 yıllık master planları hazırladıklarını bildiren Aktürk, bu planların hayata geçirilmesiyle birlikte bölgede ki elektrik dağıtımının sorunsuz ve daha sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

 

Samsun ve bölgede faaliyet gösterdikleri diğer şehirlerde yerel basınla güzel ilişkiler kurmayı arzuladıklarını belirten Aktürk, ‘'Yaptığımız işleri anlatmak ve kamuoyuna duyurmak adına yerel basınımızla da daha çok bir araya gelmeyi istiyoruz. İşini ciddi olarak yapan ve gazetecilik mesleğinin gerekliliklerini ortaya koyan basın çalışanlarımızla birlikte 2017 yılında güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz'’ dedi.

 

Aktürk, yeni yılın Türk milletine hayırlar getirmesini ve ülkedeki kaos ortamının ve terör olaylarının son bulmasını diledi.

 

Gazeteciler ve İnternet Medyası Başkanı Nihat Alparslan ise YEDAŞ’ın Samsun için çok önemli bir şirket olduğunu belirterek, '‘İlimizde yüzlerce insana iş kapısı açan, bölgedeki elektrik dağıtımını kesintisiz şekilde müşteri memnuniyetini ön plana sunarak ulaştıran YEDAŞ’ın her zaman yanındayız. Yapacağı her çalışmayı halka anlatmak noktasında üzerime düşen sorumluğun bilincinde 2017 yılında önemli haberlere imza atacağız. Derneğimiz ve dernek üyelerimiz YEDAŞ’ın haberlerine ayrı sorumluluk duygusuyla hareket ederek yaklaşmaktadır’' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.