bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti’den Samsun SKM'ye Muhteşem Açılış

SAMSUN

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'daki temasları çerçevesinde AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'daki temasları çerçevesinde AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

 

Bakan Çağatay Kılıç AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, milletle el ele teşkilatlarının gücüyle 1 Kasım seçimlerine gittiklerini söyledi.

 

Türkiye'de kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Bu kardeş olan milleti birbirine kırdıramayacaklar. Bizi bölemeyecekler. Buna biz izin vermeyeceğiz ama bu millete bu devlete, bu bayrağa uzanan, bu vatana uzanan her eli de kıracağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Seçimde sandığa sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, Samsun'da sadece oy pusulasının üzerindeki hatadan dolayı 8 bine yakın oy kaybedildiğini ifade ederek, "Burada bizim kabahatimiz var. Demek ki yeterince biz eğitim verememişiz. Vatandaşımıza, kardeşlerimize, büyüklerimize bunu anlatacağız. Sandıklara sahip çıkacağız" diye konuştu.

 

"AK Parti döneminde yasaklar kalktı ve özgürlükler genişletildi"

Okuduğu bir şiirden dolayı, Başbakan ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan o dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse atıldığını hatırlatan Bakan Kılıç, yasakların AK Parti döneminde kalktığını ve özgürlüklerin genişletildiğini belirterek, "Kusura bakmasınlar, bize özgürlüklerden, hürriyetlerden anlatmasınlar" ifadelerini kullandı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Devletin içerisinde tek bir devlet otoritesi vardır. Bu ülkede tek bayrak vardır, tek vatanız, tek milletiz, tek devletiz. Yurt dışına gidip ülkesini şikayet edenler, yurt dışına çıkıp da Türk bayrağını asamayanlar, her şeye 'hayır' diyenler 1 Kasım günü cevabını alacak. Bu millet, bu aziz millet 7 Haziran seçiminden buyana çok şey gördü. Çok şeyi tecrübe etti. Biz 1 Kasım'da gereken dersin verileceğine inanıyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.