bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Samsun 67. İl Danışma Meclisi Toplantısı

SAMSUN

AK Parti Samsun 67 İl Danışma Meclisi Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun 67 İl Danışma Meclisi Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

AK Parti Samsun 67. İl Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Hacı Turan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİ

İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun’a yapılan yatırımlar ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülke gündemi ve terör olayları hakkında da açıklamalarda bulunan Göksel, terörün bitirilmesi konusunda Ankara’nın yoğun çaba harcadığını dile getirdi. Teşkilat çalışmaları kapsamında, Samsun’un üye ziyaretlerinde ülke genelinde ilk 10’a girdiğini, Mart ayında Teşkilat Performans Sisteminde ise Samsun’un 5. Olduğunu belirtti. Göksel’in konuşmasını tamamlanmasını ardından, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, hükümet ve meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken; AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Genel Merkez çalışmaları hakkında partilileri bilgilendirdi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hacı Turan’da teşkilat çalışmaları hakkında bilgi vererek, Samsun’un teşkilat çalışmalarından üst sırada bulunduğunu ve Samsun teşkilatlarının çalışmalarını Genel Merkez boyutunda takdir aldığını ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.