bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

8 Haziran Sabahı Türkiye İçin Aydınlık Olacak

SAMSUN

CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu, Ayvacık ilçesi ziyaretinde vatandaşlarla buluştu.

CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu, Ayvacık ilçesi ziyaretinde vatandaşlarla buluştu.

 

İlk olarak Ayvacık Devlet Hastanesi hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Hancıoğlu sonrasında ilçe esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Ayvacık ilçesi sakinleriyle mini sohbetler gerçekleştiren CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu "Vatandaşın, esnafın ve emeklimizin durumu ortada. Geçim sıkıntısı çeken bir millete sahibiz. Akşam olduğunda evine ekmeği nasıl götüreceğim diye düşünen birçok insanımız var. 13 yıldır yoksulluğa terkedilmiş bir millet yaratıldı." dedi.

 

Burada emekli vatandaşların "Geçinemiyoruz, umudumuz sizlersiniz." söylemiyle karşılaşan Hancıoğlu "CHP iktidarında emeklimizin yüzü gülecek. Bayramlarda yılda iki defa ikramiye alacak. Birçok emeklimiz ay sonunu getirmekte zorlanıyor. Emeklimiz geçim sıkıntısı çekmeyecek. Yıllarca çalışıp üç kuruş emekli ikramiyesine muhtaç bırakılan emeklimizin yanında olacağız. Bizler bu duruma çözüm bulmak için iktidara talip olduk. Emeklimizin de rahat bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Sizlerden bunun için sadece 4 yıl istiyoruz. CHP olarak toplumun her kesiminde olduğu gibi emeklimizin de yanındayız." diye konuştu.

 

Genel seçimler öncesi CHP projelerinin ses getirdiğini, büyük bir kesimde sevinçle karşılandığını belirten CHP Samsun milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu, "8 Haziran sabahı tüm Türkiye için aydınlık bir gün olacak." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.