bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehir Şehir Dolaştı, Özel Medibafra Hastanesi'nde Şifa Buldu

SAĞLIK

Ankara'da yaşayan 66 yaşındaki Levent MORAMOLLU, çok şiddetli bel ağrıları olan ve ağrıların artması sonucu önce sırayla İtalya, Almanya / Münich ve Türkiye'nin birçok yerindeki hastaneleri kapı kapı dolaştı, çareyi Özel Medibafra Hastanesi’nde buldu.

Çok şiddetli bel ağrıları olan ve ağrıların artması sonucu Özel Medibafra Hastanesi'ne başvuran ve Ankara'da yaşayan 66 yaşındaki Levent MORAMOLLU, önce sırayla İtalya, Almanya / Münich ve Türkiye'nin birçok yerindeki hastaneleri kapı kapı dolaştı. Moramollu tavsiye üzerine ailesi Özel Medibafra Hastanesi’ne getirdi.

Gerçekleşen bel fıtığı ameliyatının ardından açıklama yapan Op. Dr. Yakup SEZER “Belin orijinal yapısını bozmadan sinirleri sıkıştıran bağ dokusu ve kemiklerin basısı mikrocerrahi yöntemi ile kaldırıldı. Platin, vida gibi belin yapısına uygun olmayan malzemeler kullanılmadı. Hasta bir gün içerisinde taburcu edildi” dedi.

Özel Medibafra Hastanesinde bel fıtığı ameliyatı olan Levent Moramollu; "Aile dostumuz olan Dr. Neşe Hanım'ın tavsiyesi üzerine Özel Medibafra Hastanesine geldik. Hastanedeki yoğunluğa rağmen randevu vermeden geldiğim gün beni ameliyat ettiniz. L4,L5 spinal stenozun, omurgaların arasındaki kanalın daralmasına bağlı, içinden geçen omurilik ve sinir köklerinin sıkışması sonucu bir daralma olmuş. Daralma yüzde yüz seviyeye gelmiş, ayak felcine uğrayacakmışım. Ameliyattan sonra sağlığım çok iyi, gayet iyi yürüyorum. Daha önce yapamadığım bütün hareketleri yapıyorum. Size gerçekten minnet borçluyum” dedi.

Levent Moramollu; “Hastalığım nedeniyle bugüne kadar birçok doktor ve hastane gezdik. Hiçbiri mikro cerrahi yönteminden bahsetmedi. Platinli, vidalı ve açık ameliyatlardan bahsettiler. Ameliyatların gerek maliyetlerinin yüksek oluşu, gerek rehabilitasyon süresinin uzun olması bizi tedirgin etti. Başarılı ameliyattan dolayı başta doktorum Op. Dr. Yakup SEZER’e, ekibine ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.