bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’dan Deprem Bölgesi’nde Görev Alanlara Plaket

SAĞLIK

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, sağlık çalışanları ve gönüllüler ile birlikte, Ruh Sağlığı Hastanesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen Psikososyal Destek Projesi Kapanış Toplantısına katıldı.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Vali Yardımcımız Şevket Cinbir, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, sağlık çalışanları ve gönüllüler ile birlikte, Ruh Sağlığı Hastanesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen Psikososyal Destek Projesi Kapanış Toplantısına katıldı.

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi sonrası ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın ruh sağlığını güçlendirmek, korumak ve iyileştirmek amacıyla Samsun Valiliği öncülüğünde yürütülen 'Psikososyal Destek' projesi çalışmalarının sonuçlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Dağlı, deprem sonrası oluşan zorlu durumda psikolojik ihtiyaçların da en az maddi ihtiyaçlar kadar önemli olduğunun altını çizerek, "Bu kapsamda Valiliğimizin koordinasyonunda kamu kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle deprem bölgelerinde yürüttüğümüz çalışmalarla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi

Toplantı sonrasında psikososyal destek çalışmalarında gönüllü olarak görev alanlara teşekkür belgesi, supervizör olarak görev alan uzmanlara da plaket takdim eden Samsun aelisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, takdire şayan gayretleri için tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.