bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da 14 Yeni Yeni Ambulans Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi

SAĞLIK

Samsun İl Ambulans Servisi Başhekimliğine Sağlık Bakanlığı tarafından gönderdiği 14 yeni ambulans düzenlenen törenle teslim edildi.

Samsun İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret ederek, İl Sağlık Md. Dr. Öğr. Üyesi M.Ali Oruç ve Başhekim Dr.Ali Yılmaz’dan çalışmaları hakkında brifing alan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderdiği 14 yeni ambulansı düzenlenen törenle teslim etti.

Devletimizin sağlık sistemine yapmış olduğu yatırımlarının pandemi döneminde de artarak devam ettiğini belirterek, yeni ambulansların ilimize hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Dağlı, hem ambulansların ilimize tahsis edilmesinde hem de bugüne kadar ilimize sağlık alanında yapılan yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

2021 yılında yeni açılacak istasyonlarımızla birlikte sağlık alanında her yıl artan gücümüze güç katılacağını ifade eden Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı,"Amacımız en hızlı en güvenli şekilde hastalarımıza ulaşmak, onları uygun hastanelere nakletmek ve sağlıklarına kavuşmalarını sağlamaktır. İlimiz bu anlamda standartların üzerindedir. Kaliteli sağlık hizmeti sunumuyla birlikte vatandaşlarımızın memnuniyetinin arttığını görmek bizleri memnun ediyor, sağlık çalışanlarımız için moral ve motivasyon kaynağı oluyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.