bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinden “Sorularla Corona” Kitabı

SAĞLIK

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi; bütün bölümlerinde Hastane çalışanlarının yer aldığı “Sorularla Corona” kitabı yayınlandı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi; bütün bölümlerinde Hastane çalışanlarının yer aldığı “Sorularla Corona” kitabı yayınlandı.

 “Sorularla Corona” kitabında Koronavirüs ve COVİD-19 hastalığı ile ilgili konular, en çok merak edilen sorularla birlikte işlenmiş ve her yönüyle cevaplarına yer veriliyor.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve “Sorularla Corona” kitabı Editörü Doç. Dr. Ahmet Şen yapığı açıklamada; “Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi; bölgenin en önemli ve en büyük hastanesi konumundadır. Türkiye’de tanımlanan ilk pandemi hastanelerinden biri olarak, ilk günden itibaren COVİD ile mücadelede bu dinamik sürecin her zaman içinde ve çoğunlukla merkezinde yer alarak, “Şifa Kapınız” özdeyişiyle markalaşmış değerine yakışır bir şekilde pandemide etkin rol alan en önemli aktörlerdendir.

Uzman ve akademik kadrosu ile bu mücadelede edinilen bilgi ve tecrübeler ışığında hem aktif ve etkili sağlık hizmeti sunulmuş, hem de bilim dünyasının pandemi ile mücadelesine katkıda bulunacak akademik çalışmalar literatüre kazandırılmıştır. Bu akademik çalışmalardan en önemlisi, bütün bölümlerinde Hastanemiz çalışanlarının yer aldığı “Sorularla Corona” kitabımızdır.

Hem sağlık çalışanlarının hem de halkın bilgilenmesine yardımcı olabilmek amacıyla hazırlanan bu kitapta; Koronavirüs ve COVİD-19 hastalığı ile ilgili konular, en çok merak edilen sorularla birlikte işlenmiş ve her yönüyle cevaplarına yer verilmiştir.

Sorularla Corona; COVİD-19 pandemisinde hayatını kaybeden sağlık şehitlerine ve pandeminin ilk gününden itibaren özveriyle ön cephede yer alan kahraman sağlık çalışanlarına ithaf edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.