bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İlçe Sağlık Müdürlüğünden Projeye Destek

SAĞLIK

Bafra ilçe Sağlık Müdürlüğünden Bakıma Muhtaç Bireylerin yaşam kalitesini artırma projesine destek devam ediyor.

 Bafra ilçe Sağlık Müdürlüğünden Bakıma Muhtaç Bireylerin yaşam kalitesini artırma projesine destek devam ediyor.

 

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının Desteklediği Bafra Kaymakamlığının Yürüttüğü Bakıma muhtaç bireylerin yaşam kalitesini artırma projesi Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü, eğitim salonunda devam ediyor.

 

Proje kapsamında eğitim alan öğrencilerin kişisel gelişim ve bilgilendirilmesi konusunda oldukça duyarlı olan Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, tarafından bizzat ilk yardım ve ilk yardım konuları hakkında 54 bayan öğrenciye bilgilendirilme yapıldı.

 

İlk yardım konusunda konuşan Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, günlük hayatta her türlü rahatsızlanmalar, afet ve kazalarla baş başa kalabileceğimizi, böyle durumlarda çoğu zaman ne yapacağımızı bilemediğimizi, dolayısıyla konuyu çok önemsemeleri gerektiğini vurguladı.

 

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Hayatımızın her anında karşılaşabileceğimiz olumsuz durumlar karşısında ilk müdahalenin önemini ve nasıl yapılacağını slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

 

Zaman zaman öğrencilerden sahneye davet ederek uygulamalı olarak açıklamalarda bulundu. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Dr. Aytaç Akın, ilk yardım konusunda tam bilgili olmayanların olaya müdahale etmemesi gerektiğini vurgulayarak, işi daha da zorlaştırdığını dile getirdi.

 

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının Desteklediği Bafra Kaymakamlığının Yürüttüğü projenin koordinatör yardımcı Cemalettin Cankurt ise, projeye bizzat katkı sağlayan Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın’a yaptığı bu güzel çalışma dolayısı ile teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.