bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bem-Bir-Sen İl Divan Toplantısı Bafra’da Gerçekleştirildi

SAĞLIK

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen’in 2020 yılının ilk il divan toplantısı Bafra ilçesinde gerçekleştirildi.

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen’in 2020 yılının ilk il divan toplantısı Bafra ilçesinde gerçekleştirildi.

Divan toplantısı Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin SEVER, Eğitim Birsen 1 nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Başkanı Hamdi YILDIZ, Bem Birsen Şube Başkanı Savaş Gayretli, Memur-Sen ve Eğitim Birsen Bafra ilçe Başkanı Bülent Sevinç, Bem-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Ali ŞİMŞEK ve samsun ilçelerinden gelen ilçe Başkanları ve kadın kolları başkanlarının katılımıyla öğretmenevi’nde gerçekleşirildi.

Bem-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Ali ŞİMŞEK yaptığı açıklamada; “Sendikamız Samsun Bem-Bir-Sen'in 2020 yılı İlk İl Divan Toplantısı İlçemizde gerçekleşti. Toplantımıza katılan Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli, Memur-Sen İlçe Başkanı Bülent Sevinç, Bem-Bir-Sen Şube Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Saski ve İtfaiye Temsilcilerine Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Eğitim Birsen 1 nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Başkanı Hamdi YILDIZ da yaptığı açıklamada; “Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever bey ile birlikte Bafra ilçemizde gerçekleştirilen İl Divan Toplantısına katıldık. Toplantımıza iştirak eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç beye Bem Bir Sen Şube Başkanımız Savas Gayretli’ye ve şahsında teşkilatımızın liderlerine ev sahipliği ile bizleri ağırlayan Bafra Bem Bir Sen İlçe Başkanımız Ali Şimşek beye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Samsunun tüm ilçelerinden gelen Bem-Bir-Sen ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Nurettin SEVER’in başkanlığında gerçekleştirilen il divan toplantısının ardından başta Bafra müzesi olmak üzere Bafra'nın tarihi ve turistik yerlerine yapılan gezi ile program sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.