bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Devlet Hastanesi; “Anne Dostu Hastane”

SAĞLIK

Bafra Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirme ile “ANNE DOSTU HASTANE” ünvanını aldı.

Bafra Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirme ile “ANNE DOSTU HASTANE” ünvanını aldı.

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet A. İsmailoğlu yaptığı açıklamada; “Anne ve anne adayları için ev konforunda oluşturulan doğum odalarında, normal doğumun özendirilmesini ve doğumdan sonra anne ile bebeğinin bir an evvel buluşmasını sağlamak amacıyla dizayn ettiğimiz yeni Doğumhanemiz, Türkiye’de bu ünvana sahip 59. sağlık tesisi olmuştur” dedi.

Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet A. İsmailoğlu, “Anne Misafirhanesi ve Gebe Bilgilendirme Okulu’nun ardından Anne Dostu Hastane ünvanını da alan hastanemizde, annelerimizin gebelik süreci boyunca kaliteli ve güvenilir hizmet alması, ayrıca doğum sonrasında hijyenik ve konforlu bir ortamda sağlık hizmetinden faydalanması hedeflenmiştir” şeklinde konuştu.

Değerlendirme sonrası hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet A. İsmailoğlu, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Oruç başta olmak üzere müdürlük ve hastane çalışanlarına teşekkürlerini ileterek yapılan hizmetlerin tüm halkımıza hayırlı olması temennilerinde bulundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.