bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Maç Öncesi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

SAĞLIK

Alaçam öğretmen evinde 13 Ekim Pazar günü saat 11.00 de takım futbolcuları teknik heyet ve yönetim kurulu ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldiler.

Alaçam öğretmen evinde 13 Ekim Pazar günü saat 11.00 de takım futbolcuları teknik heyet ve yönetim kurulu ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldiler.

Güçlü bir takım kurduklarını belirten, Alaçamspor Başkanı Özcan Nazlım “Alacamspor Kulübü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımız ilçemizin gururu olacaklar ve Alacam’ımızın adını gittikleri her yerde duyuracaklar. 13 Ekim Pazar günü yani bugun Terme Evcispor ile sezonun ilk maçını kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynanacak olan takımımıza güvenimiz tam. Takımımıza ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ; “Cemal Özdemir Süper Amatör liginin ilk haftasında kendi sahamız ve seyircimizin önünde 13.10 2019 Pazar yani bugün saat: 14: 30'da ligin güçlü ve iddalı takımlardan biri olan Terme Evcispor'a karşı zorlu puan mücadelesi vereceğiz” dedi.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Bugün oynanacak olan Terme Evcispor maçında takımımıza başarılar diliyorum dedi.


Son olarak kahvaltı sonrası kurban kesilip dua edildi. Cumhuriyet meydanında toplana taraftar ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sunumu ile son buldu.


Buradan davul zurna eşliğinde maçın oynanacağı şehir stadına kadar yürünecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.