bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Saadet Partisi’nden İftar Yemeği

CANİK

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "CHP pirincin içerisindeki siyah taş ise AK Parti de beyaz taş ama netice itibariyle ikisi de taştır. Fakat birinin rengi beyaz olduğu için onu seçmek çok daha zor oluyor” dedi.Saadet Partisi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "CHP pirincin içerisindeki siyah taş ise AK Parti de beyaz taş ama netice itibariyle ikisi de taştır. Fakat birinin rengi beyaz olduğu için onu seçmek çok daha zor oluyor” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Samsun Canik Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftarda konuşan Kamalak, sıradan bir parti toplantısı, bir iftar için bir araya gelmediklerini söyledi. Paramparça edilmiş olan İslam birliğini tesis etmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Kamalak, “Bu maksatla bizi bir araya getiren yüce rabbime, Cenab-ı Allah'a hamdü senalar olsun” diye konuştu.

“Milli görüş nedir?” sorusunu soran Kalamak, “Bir tanım vermek gerekirse, kardeşliği ve adaleti esas alan sisteme biz milli görüş diyoruz. İşte bu sistemi hayata geçirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan, ter döken koşuşturan, Allah rızası için çabalayan yiğitlere, hanımefendilere, beyefendilere milli görüşçüler diyoruz. Selam olsun milli görüşçülere, selam olsun aziz milletimize” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve diğer partilerle Saadet Partisi’nin arasında fark olduğunu dile getiren Kamalak, “Biz milli görüşçüler olarak diyoruz ki, bizim amacımız İslam Birliği'ni tesis etmektir. AK Parti ve diğer partilerin amacı ne? Avrupa Birliği’ne girmek. Avrupa Birliği ne? Hıristiyan kulübü. Aramızdaki ikinci fark, amaç farkıdır. Bu kardeşlerimiz Avrupa Birliğine, Hristiyan Kulübüne, Haçlı Kulübüne girmek istedikleri için, orası diyor ki, 'madem sen bu kulübe girmek istiyorsun, bu birliğe dahil olmak istiyorsun, o halde birliğin kurallarını kabul etmek zorundasın' diyor. Bizimkiler de evet diyor” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.