bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Saadet Partisi, Seçim Çalışmasına Başladı

CANİK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, "Paketin içerisinde yine başörtüsünden bahsediyorsunuz. 10 yıldır aklınız neredeydi. Neden seçim öncesi başörtüsü. Başörtüsüne bu zamana kadar uzanan eller bir şekilde karşılığını...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, "Paketin içerisinde yine başörtüsünden bahsediyorsunuz. 10 yıldır aklınız neredeydi. Neden seçim öncesi başörtüsü. Başörtüsüne bu zamana kadar uzanan eller bir şekilde karşılığını bulmuştur" dedi.

Seçim çalışmaları için Samsun'a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp ve beraberinde ki heyet partinin il başkanlığını ziyaret etti. Ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilerden bahsettiği konuşmasında, "Suriye'den Türkiye'ye binlerce insan sığındı. Ülke olarak bir yere geldik ki sığınacak bir yerimiz yok. Diyelim ki Suriye halkı böyle bir tabloyla karşılaştı ve ülkemize sığındı. Peki, biz böyle bir tabloyla karşılaşsak nereye gideceğiz. Suriye'ye, Irak'a, İran'a ve ya Ermenistan’a falan gidemeyiz. Amerika'ya gidebiliriz ama ne olarak köle olarak" dedi.

Hükümetin açıkladığı Demokratikleşme Paket'inde ki başörtüsü konusunda da açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, "Bir paket açıklandı. Paketin içerisinde yine başörtüsünden bahsediyorsunuz. 10 yıldır aklınız neredeydi. Neden seçim öncesi başörtüsü. Başörtüsüne bu zamana kadar uzanan eller bir şekilde karşılığını bulmuştur. Bu bizim inancımızın gereğidir. Onun için hiç kimse başörtüsünü kendi emellerine alet etmesi. Bu ülke Müslüman’dır. Bunu seçim öncesi gündeme getirmek, muhalefetinde bunu Anayasa'ya getirmesini biz asla doğru bir davranış olduğunu düşünmüyoruz. Yeniden bir kurtuluş mücadelesi vermek adına buradayız. Onun için bugün aynı heyecan ve gayretle inşallah bu toplantımızı ve Samsun'un ilçelerimizi gezeceğiz. Bu inançla çalışıyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.