bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Giresun'da Partisinin Geleneksel Sahur Programına Katıldı

CANİK

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak Partisinin Giresun İl Örgütü'nün düzenlediği geleneksel sahur programına katıldı.Giresun’da bir restoranda gerçekleşen sahur programına katılarak partililere seslenen Mustafa Kamalak, "Herkes...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak Partisinin Giresun İl Örgütü'nün düzenlediği geleneksel sahur programına katıldı.

Giresun’da bir restoranda gerçekleşen sahur programına katılarak partililere seslenen Mustafa Kamalak, "Herkes bulunduğu siperin yerini muhafaza ederse, bu siperin halkaları bir araya geldiğinde İslam Birliği kendiliğinden kurulmuş olur” dedi. Kamalak, ”Bu maksatla önümüzde bir mahalli seçim vardır. Bu mahalli seçimle İslam Birliği'nin temel taşlarını döşemek zorundayız. İslam Birliği için çağrıda bulunmamız lazım. Emin olun biz çağırırsak, çağırmasını bilirsek bu güzel insanlar koşa, koşa gelirler. Bu milletin yeri haçlı birliği, Avrupa Birliği değildir. Bu inanmış insanların yeri kardeşler topluluğu, İslam alemidir. Bunu tesis edebilmek için önümüzdeki seçimlerde Allah'tan yardım isteyecek kadar bir gayretin içinde olmamız lazım. Ter dökmemiz, koşuşturmamız lazım. Seçimi kazanmak gibi gayretimiz olmazsa, alnımızdan ter akmazsa rabbim bizi Giresun’da muzaffer et gibi bir söz olur mu? Hayır. Nasıl namazın şartları var ise, Allah'tan zafer istemek için de bir takım şartları yerine getirmemiz lazım. Her bir ilçe başkanımız Allah rızası için seçime asılmak mecburiyetinde. Yoksa kendi sandık müşavirimiz bile gider oyunu başkasına verir. Ben inanıyorum ki alınlar terlediği vakit, rahmeti ilahi tecelli edecektir” dedi.

“60 İSLAM ÜLKESİ VAR AMA BİR BAŞ YOK”

"Dünyada 60 islam ülkesi var ama bir baş yok" diyen Kamalak, ”Ellerinde gavur silahı, yüksek fiyatlarla almış oldukları o silahlarla birbirlerini öldürüyorlar. Hem de karşılıklı olarak Allahu ekber ,Allahu ekber diyerek. Halbuki ölen de, öldüren de katil durumunda. Bugün İslam aleminin bir başa ihtiyacı vardır. Ama İslam alemi bu baştan da, güçten de yoksundur. İşte biz bu maksatla burada bulunuyoruz. Asıl toplantı sebebimiz budur. İslam alemini bir araya getirmemiz lazım. Gavurdan medet umamayız. Müslümanların bir araya gelmesi, İslam topluluğunun en kısa zamanda kurulması lazım. Bunu da biz kuracağız Allahın izniyle” diye konuştu.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak konuşmasının ardından parti içerisinde başarı gösterenlere plaket verirken, Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş ise Genel Başkan Kamalak’a sepet içinde fındık hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.