bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

(özel Haber) Başbakan Yardımcısı Bozdağ: “kılıçdaroğlu Kaçmak İçin Bahane Uyduruyor”

CANİK

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nın yeni anayasa çalışmalarında uzlaşılan 48 maddeyle ilgili açıklamalarına ilişkin, “Kılıçdaroğlu belli ki yine kaçıyor ve kaçış için bahane uyduruyor gibi...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nın yeni anayasa çalışmalarında uzlaşılan 48 maddeyle ilgili açıklamalarına ilişkin, “Kılıçdaroğlu belli ki yine kaçıyor ve kaçış için bahane uyduruyor gibi geliyor” dedi.

Bekir Bozdağ, Hırka-i Şerif’in ziyarete açılması törenine katıldıktan sonra, Fatih Belediyesi’ni ziyaret etti. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile bir araya gelen Bozdağ, belediyeden ayrılırken İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, başkanlık teklifinin geri çekilmesi halinde yeni anayasa ile ilgili en az 40 maddenin daha görüşüleceği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.

Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun çalışmalarını bir noktaya getirdiğini kaydeden Bekir Bozdağ, “Şu ana kadar 177 maddenin müzakere edildiğini biliyoruz. Ama bunlardan sadece 48’i üzerinde bir uzlaşma var. Sayın Başbakanımızın söylediği söz çok açık; ‘uzlaşılan 48 maddeyi gelin çıkaralım.’ Sayın Kılıçdaroğlu belli ki yine kaçıyor ve kaçış için bahane uyduruyor gibi geliyor. Eğer samimiyse ortaya çıkmış ve üzerinde uzlaşılmış, CHP’nin de ‘evet’ dediği metinleri elbette TBMM’de görüşülüp yasalaştırılabilir” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.