bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Oruç Kazası

CANİK

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda konuşurken ‘oruç kazası’ yaşadı. Oruç olduğunu unutarak kürsüdeki suyu içen Bakan Yılmaz, AK Parti’li vekillerin uyarısı üzerine içtiği suyu tabağa tükürdü.Siyasilerin...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda konuşurken ‘oruç kazası’ yaşadı. Oruç olduğunu unutarak kürsüdeki suyu içen Bakan Yılmaz, AK Parti’li vekillerin uyarısı üzerine içtiği suyu tabağa tükürdü.

Siyasilerin sık ısık yaşadığı oruç kazalarına bugün bir yenisi daha eklendi. TBMM Genel Kurul’unda askere darbeye yapmaya olanak sağlayan TSK iç Hizmet Kanununu 35. maddesinin de yer aldığı ‘Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin tasarının görüşmeleri için söz alan Bakan Yılmaz, oruç kazası yaşadı. Konuşurken bir ara susayan Bakan Yılmaz, oruçlu olduğunu unutarak kürsüdeki suyu içti. AK Parti’li vekillerinin uyarması üzerine oruç olduğunu anımsayan Bakan Yılmaz, ‘pardon’ diyerek içtiği suyu tabağa tükürdü. Bir kavas gelerek kürsüyü temizlerken AK Partili sıralarından bazı vekiller Bakan Yılmaz’ı ‘Helal olsun’ diyerek teselli etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.