bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eski Bakanın Sakallı Yeni İmajı

CANİK

AK Parti Demre İlçe Teşkilatı’nın Antalya’nın Demre Öğretmenevi'nde düzenlediği iftar yemeğine katılan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sakallı imajı ile dikkat çekti. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ise Günay’ın...

AK Parti Demre İlçe Teşkilatı’nın Antalya’nın Demre Öğretmenevi'nde düzenlediği iftar yemeğine katılan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sakallı imajı ile dikkat çekti. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ise Günay’ın sakallı fotoğrafını twitter hesabından duyurdu.

Demre AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı'nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Başkan Yardımcısı Zihni Kilit, Demre Koordinatörü Melikşah Tuğ ile çevre ilçelerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

ALLAH KAHHAR SIFATIYLA KAHRETSİN

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında yeni sakallı imajı ile bir konuşma yapan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Suriye'de yaşanan zulüm ve baskılar sonucu çok kardeşimiz öldü.Mısır'da da ordu halkına zulmetmektedir. Zulüm ve baskılar ile yönetenleri Allah'ın 'Kahhar' sıfatıyla kahretmesini diliyorum" dedi. Cumhuriyet'in kıymetini bilmek gerektiğini anlatan Günay, şöyle konuştu: "Cumhuriyet ile yönetilmemiz bizleri diğer ülkelerden farklı kılmakta. Bu Cumhuriyeti bizlere emanet bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız. Ülkemizde de kargaşa çıkarmak isteyen kesimler var. Ama Allah'ın izniyle bir çok sorunun düzeleceğini temmenni ediyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.