bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Doğandor, Tepebaşı İlçe Belediye Meclis Üyeliği Adaylığını Açıkladı

CANİK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Av. Turgut Doğandor, görevinden istifa ederek Tepebaşı İlçe Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını açıkladı.Av. Turgut Doğandor, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Av. Turgut Doğandor, görevinden istifa ederek Tepebaşı İlçe Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını açıkladı.

Av. Turgut Doğandor, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye Meclis Üyesi olmanın mühim ve meşakkatli olduğunun farkında olup, bu görevi tam manası ile yerine getirecek olmanın verdiği inanç ile bu göreve talip olduğunu belirtti. Bu göreve seçilmesi halinde, kapısı halkına daima açık, ihtiyaç duyulduğunda ulaşılabilen, sırtını örgütüne dönmemiş, onları dinleyen ve anlayan bir Belediye Meclis Üyesi olacağı sözünü veren Doğandor “Halkından uzak olmayan, kendini kaf dağında görmeyen, yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyen bir Belediye Meclis Üyesi olmak için adayım. Halkının derdini kendine dert eden, sizlerle ağlayıp, sizlerle gülen, içinizden biri olmaya devam eden, örgütüyle, vatandaşıyla arasına duvar örmeyen, gerçek bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışı için adayım. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi bir ve eşit gören ayrımcılık yapmadan, hizmet etmeye adayım. Bu nedenlerle CHP Genel adaylık başvuruları hakkındaki genelge gereği CHP Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyor; Tepebaşı ilçesi Belediye Meclis Üyeliğine adaylığımı açıklıyorum” diye belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.