bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Müezzinoğlu, Somali'deki Saldırıda Yaralanan Polisleri Ziyaret Etti

CANİK

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Somali'de Türk Büyükelçiliği ek binasına yönelik saldırıda yaralanan polis memurlarını ziyaret etti.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Somali'de Türk Büyükelçiliği ek binasına düzenlenen saldırıda...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Somali'de Türk Büyükelçiliği ek binasına yönelik saldırıda yaralanan polis memurlarını ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Somali'de Türk Büyükelçiliği ek binasına düzenlenen saldırıda yaralanan ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavilerine devam edilen polis memurlarını ziyaret etti. Müezzinoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, yaralanan polis memurlarından Mustafa Bozkurt'un kırıklarının ve açık yarasının bulunduğunu belirterek, diğer 3 yaralının ise şarapnel parçalarıyla yaralandığını ve durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Şarapnel parçalarıyla yaralanan 3 kişinin taburcu edilebileceğine işaret eden Müezzinoğlu, yaralıların morallerinin gayet iyi olduğunu ama arkadaşlarını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti. Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu ve dünyanın birçok yerinde sorumluluklarının bulunduğunu söyleyen Müezzinoğlu, saldırıda şehit olan Sinan Yılmaz'a Allah'tan rahmet diledi.

Türk Kızılayı Genel Müdürü Özkan Kalemci de, saldırının kendilerini yıldıramayacağını belirterek, Türk Kızılayı'nın bölgedeki faaliyetlerine devam edeceğini dile getirdi. Kalemci, Kızılay'ın bölgede insani yardım için bulunduğunu anlatarak, "Biz acıyı ve ızdırabı dindirmek, açlık ve sefaletle mücadele etmek için Somali'de olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.