bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in Basın Toplantısı (2)

CANİK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Sayın Başbakanımızın talimatıyla Zeyid Aslan disiplin kurulana sevk edilmiştir” dedi.AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularına...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Sayın Başbakanımızın talimatıyla Zeyid Aslan disiplin kurulana sevk edilmiştir” dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile disiplin kurulana sevk edildiğini belirtti. Hüseyin Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “TBMM’nin kulisleri Zeyid Aslan’ın ifade ettiği gibi milletvekillerinin mahremidir. 17-18 saat çalışan, 16-17 gündür çok yoğun bir çalışma temposundaki olan milletvekillerinin yorulması, zaman zaman esnemesi, zaman zaman uykuya geçmesi ilk defa olmuş bir şey değildir. Bu insani bir şeydir. Gidip onu çekmeyi, onu manşetlere taşımayı doğru bulmuyorum, ahlaki bulmuyorum. Zeyid Aslan’ın bu tepkisini doğru buluyorum. Ancak Zeyid Aslan’ın bayan gazetecilerle konuşurken kullandığı dil ve üslubu kesinlikle AK Parti ve Zeyid Aslan’a yakıştırmıyorum. Keşke böyle talihsiz bir beyanda bulunmasaydı, böyle bir dil ve üslup kullanmasaydı. Nitekim dün özür dilemek için oturduğu yerden söz istemiş ancak CHP sıra kapaklarına vurarak buna müsaade etmemiştir. Ancak CHP’li milletvekilleri bugüne kadar TBMM çatısı altında veya dışında hakikaten çok küfürler ettiler. Olmaması gereken siyasete bizim siyasetimize, bizim insanımıza hiç yakışmayacak bir dil ve üslup kullandılar. CHP bunları duymamazlıktan geldi, hiçbir işlem yapmadı. Ama bizim ölçümüz CHP değildir. Bunlar hepsi yanlış örneklerdir. Bizim bir milletvekilimiz böyle bir şey yaptığı zaman biz buna sessiz kalamayız. Sayın Başbakanımızın talimatı ile Zeyid Aslan disiplin kurulana sevk edilmiştir.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.