bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Pistlere Veda Etti, Motorunu Satılığa Çıkardı

19 MAYIS

Samsun 19 Mayıs İlçesi Dereköy Beldesinden olan motosiklet tamircisi Türkiye Pist Şampiyonu Ali Durmaz, kendisi ve samsun adına büyük bir karar aldı.

Samsun 19 Mayıs İlçesi Dereköy Beldesinden olan motosiklet tamircisi Türkiye Pist Şampiyonu Ali Durmaz, kendisi ve samsun adına büyük bir karar aldı.

 

03.07.2013 perşembe günü Türkiye Pist Şampiyonası 4 ayak yarışlarına katılan Ali Durmaz, bu yarıştan da kupa ile ayrılmayı başardı. Katıldığı her yarışta derece yapmayı başaran Ali’nin tek hayali Kenan Sofuoğlu gibi bir yarışçı olmaktı. Elindeki tüm imkanları kullanan Ali, sponsor bulamadığı için, artık yarışmama kararı aldı.

 

Ali sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada; “Lastiklerim eski olduğu için 1. Sırada başladığım yarışı 2.12 en iyi zamanla tamamladım. Tmf cp yarışında ise sağ olsun değerli bir abim durumu anlayıp 1 takım lastik verdi ve sonuç 2.06 olay bu kadar basit aslında ama maalesef biz samsunlu olduğumuz için hala bir sponsorumuz yok. Benim için yarış hayatı bu günkü olaydan sonra bitmiştir. Bakanın bile samsunlu olduğu yerde sponsor bulamıyorsak cebimizden her yarış 3 veya 4 bin lira artık mücadele vermenin bir anlamı yok. Bu zamana kadar gelmemi sağlayan çorbada bizimde tuzumuz olsun diyen ağabeylerime bir kere daha buradan teşekkür ediyorum Allah’a emanet olun” diye yazdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.