bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Necmi Şener; "45 Projeyle Geliyoruz" Dedi

19 MAYIS

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkan yardımcılığı ve yerel yönetimler başkanlığı görevinden istifa ederek 19 Mayıs İlçesi’nden belediye başkan aday adaylığını açıklayan Necmi Şener; “19 Mayıs benim hayatım” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan yardımcılığı ve yerel yönetimler başkanlığı görevinden istifa ederek 19 Mayıs İlçesi’nde belediye başkan aday adaylığını açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi 19 Mayıs Belediye Başkan aday adayı Necmi Şener;“İlçenin daha çok gelişmesi bizimle olacak” şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkan yardımcılığı ve yerel yönetimler başkanlığı görevinden istifa ederek 19 Mayıs İlçesi’nden belediye başkan aday adaylığını açıklayan Necmi Şener; “19 Mayıs benim hayatım” dedi.

 

Şener, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçe halkından ve partisinden gelen istekler doğrultusunda adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.


19 Mayıs İlçesi’nde ailesinin yaklaşık 1,5 asırdır yaşadığını ilçenin geçmişini çok iyi bildiğini ve geleceğe de bu yönde ışık tutabileceğini belirten Şener; “İlçemizin bütün köylerini ve mahallerini biliyorum. İlçemizin önceliklerini biliyorum. Geçmiş dönemdeki yönetimlerle ilgili bir şey söylemek haddimiz değil. Emeği geçenlere, hayırlı işler yapanlara teşekkür ediyorum. Akademik ekibimizle birlikte ilçemizi geleceğe taşımak adına istihdama yönelik, gelişmeye ve kalkınmaya yönelik projelerimiz hazır. Gençlerimiz ve kadınlarımız için sosyal, kültürel donatı projelerimiz, eğitime ve turizme yönelik projelerimiz hazır. İnsan odaklı tam 45 projeyle geliyoruz. Adaylığım kesinleştiği takdirde bütün projelerimizi paylaşacağız. Halkımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda projelerimizin önceliklerini belirledik. Benim atalarım bu ilçede yaşam sürdüler. Ben bu ilçede yaşıyorum. Bu ilçenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorum. Her şeyimizi ilçe halkı ile birlikte sürdürüyoruz. Biz biriz ve birlikteyiz. Dolayısıyla doğduğum, yaşadığım ve yarın mezarımın olacağı yer 19 Mayıs. Bu nedenle halkımıza hizmet etmeyi halkımızla birlikte ilçeyi yönetmeye talibim. Önce Allah’a sonra halkımıza güveniyorum. Biliyorum ve inanıyorum ki 19 Mayıs’ta tarih bizimle yazılacak. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2023 Siyasi Vizyonu kapsamında bütün gelişmeler ilçemizde olacak” dedi.

 

“SÖZÜMÜZ YAPACAĞIMIZ HİZMETLERDİR”
19 Mayıs İlçesi’nin hava, deniz, karayolu ulaşımı ile büyük bir potansiyeli olduğunu ifade eden Necmi Şener, ilçesinin gelişmesinin dışarıdan ilçeye gelecek olan yatırımlar ile olabileceğini bu sebeple ilçeye yatırım gelmemesi için bir neden olmadığını kaydetti.


Şener “Bizim hayallerimiz, düşüncelerimiz göç veren değil yatırımlar ile istihdamla göç alan bir 19 Mayıs’tır” diyen Şener, şunları söyledi; “İlçemizden hiçbir hane halkının gurbette olmasını arzulamıyoruz. Gençlerimizin baba ocağında analarının yanında kalarak evlerine ekmek götürmesini istiyoruz. İlçe olarak ne köyüz, nede kasabayız. Bunun farkındayız. Ancak tarımsal ekonomiye dayalı bir sanayi geliştirmek istiyoruz. 19 Mayıs İlçesi’ni geleceğin modern, kalkınmış ve sürekli göç alan bir ilçe haline getirmek istiyoruz. 19 Mayıs’ı gelişmiş ve kalkınmış bir ilçe haline getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Şener, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında 19 Mayıs İlçesi’ne yapılan yatırımların önemli olduğunu ancak bundan sonra daha da artarak devam etmesi için çalışacaklarının altını çizdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.