bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

'Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası' Başladı

19 MAYIS

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası' başladı.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası' başladı.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. İl ve İlçe Gençlik Kolları teşkilatlarının katılımı ile yapılan turnuvada takımlar bölge bölge ayrılarak karşılaşmalar yapılacak. 19 Mayıs ilçesinde gerçekleşen turnuvanın ilk maçı Bafra Gençlik Kolları ile Yakakent Gençlik Kolları karşılaşmasına AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ta katılarak ilk top atışını birlikte gerçekleştirdiler. Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, tüm takımlara başarılar diledi.

Düzenlenen turnuva hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe,” AK Parti ailesi olarak teşkilatımız içindeki birlik beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bunun içinde geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz ve adını 'Kardeşlik Turnuvası' dediğimiz Halı saha futbol turnuvamızda tüm teşkilatlarımızla hep birlikteyiz. İl ve ilçelerdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak adına yaptığımız turnuvamızın örnek olmasını, gençlerin sokaklarda kavga ve gürültü ile değil de sportif faaliyetlerle adının duyulmasını istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs İlçesinde gerçekleşen Bafra - Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs Gençlik Kolları takımlarının karşılaşmalarını izlediler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.