bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Topaloğlu Aday Adaylığı’nı Açıkladı

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 29 Mart Yerel Seçimlerinde 19 Mayıs Belediyesi Başkanlığı için Aday Adaylığı’nı açıkladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 29 Mart Yerel Seçimlerinde 19 Mayıs Belediyesi Başkanlığı için Aday Adaylığı’nı açıkladı.

 

Ak Parti 19 Mayıs İlçesi parti binasında İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan başkan Topaloğlu aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Topaloğlu yaptığı açıklamada;Yetki verildigi taktirde yarım kalan projelerimizi bitirmek için bir dönem daha aday olmak istediğini belirtti.Ak Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Topaloğlu aday adayı olmak için başvuru yapmak isteyen arkadaşlarımızın olması gayet normaldir.29 Mart 2014 seçimlerinin ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Eren,aday adaylığını açıklayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu tebrik ederek,başarılar diledi.

 

İlçe danışma kurulu toplantısına Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Eren, İl yönetim kurulu üyesi Hikmet Yücebaş,Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal,Yörükler Belediye Başkanı Süleyman Eroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Konuş, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.