bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Şahin'den Sevgi Evleri'ne Anlamlı Ziyaret

19 MAYIS

Samsun'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bulunan 'Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Samsun'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bulunan 'Sevgi Evleri'ni ziyaret etti. Bakan Şahin öğrencilerle sohbet ederken öğrenciler de bakana şiir ve şarkı söyleyerek becerilerini sundu. Öğrencilerin okuduğu şiir ziyarette bulunanlara duygulu anlar yaşattı.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yurtlarda kalan öğrencilerin daha sosyal ve aile sıcaklığını hissedebilmeleri için hizmete soktuğu Sevgi Evleri Projesi Bakan Şahin, yakından takip ediyor. Ziyaret programına Sevgi Evleri'ni de alan Şahin, öğrencilerle yakından ilgilendi, yine burada bulunan yaşlılarla da sohbet etti. Öğrencilere herhangi bir sıkıntıları var mı yönünde sorular soran Bakan Şahin, herhangi bir olumsuz cevap almayınca memnun oldu. Öğrencilerden biri Bakan Şahin'e çizdiği kendi portresini hediye etti. Bakan ayrıca öğrencilerle bol bol fotoğraf çekildi.

 

Bakan'ın ziyaretlerinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Bafra Kaymakamı ve 19 Mayıs İlçesi Kaymakam Vekili Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Belde Belediye Başkanları, Birim Müdürleri, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü ve Huzur Evi Müdürü Muzaffer Şahin ile diğer yetkililer hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.