bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti'de Zafer Kutlamaları Sürüyor

19 MAYIS

Ak Parti'nin Samsun'da olduğu gibi 19 Mayıs ilçesinde de seçim zaferi partililer tarafından coşkuyla kutlandı.

Ak Parti'nin Samsun'da olduğu gibi 19 Mayıs ilçesinde de seçim zaferi partililer tarafından coşkuyla kutlandı.
 

Düzenlenen kutlama şölenine Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da katılarak alınan sonuçtan dolayı ilçe teşkilatının tüm kademelerine teşekkür etti.

 

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kutlama şöleni ile seçim zaferi büyük bir coşku ile kutlandı. 19 Mayıs Düğün Salonu'nda organize edilen kutlamalara Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, yeni seçilen ve önceki dönem meclis üyeleri, bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatının kadın ve gençlik kolları başkanları ile üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, "Seçimlerde en büyük sesi vererek Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olan 19 Mayıslılara teşekkür ediyorum" dedi.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ise, "Biz kaldığımız yerden halkımızın sorunlarıyla ilgilenmeye, mahallelerimizin eksiklerini gidermeye, ilçemizin her bir noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Seçim çalışmalarımız da emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Oyları ile bize destek olan hemşehrilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş da konuşmasında şunları söyledi: "Uzun bir maratonun sonunda, kazasız-belasız, sıkıntısız-kedersiz, 30 Mart akşamına ulaştık. Büyük bir başarının sonucunda, Türkiye kaosların, şantajların, senaryoların içinden çıkıp, tekrar istikrara, tekrar büyümeye, tekrar Recep Tayyip Erdoğan'a 'evet' dedi. Hayırlı Uğurlu olsun. Biliyoruz, yaşanan bu süreçte, sizleri yolunuzdan etmek istediler, sizlerin kafasını karıştırmak istediler, Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin gözü önünde itibarsızlaştırmak istediler. Ama siz sevdiniz mi bir kere, asla geri dönmezsiniz. Recep TayyipErdağan'a sahip çıkarak en büyük desteği verdiniz. 19 Mayıs'ın hanımefendilerine, beyfendilerine, gençlerine teşekkür ediyorum. Bu anlamda seçim çalışmalarımızda gayretli çalışan, kapı kapı dolaşan teşkilatımızın tüm kademelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Köktaş, seçim sonuçlarını da değerlendirerek, "Samsunumuzun 17 ilçesini ve Büyükşehir’i alarak 17+1 yapmak istiyorduk, fakat Asarcık'da yanlış aday seçimi yüzünden Asarcık’ı alamadık, Asarcklı hemşerilerimden helallik istiyorum. Samsun'da 16+1 yaparak yüzde 98′ini AK Parti Belediyeciliği ile buluşturduk.Tüm Samsun halkına buradan tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

Köktaş konuşmasında, ayrıca Dereköy eski Belediye Başkanı Ahmet Topal'a da tepki gösterdi. Köktaş, "19 Mayıs ilçemizde türlü türlü senaryolar ürettiler, normal yollardan siyaset yapamayan kişiler anormal yoldan Osman kardeşimi yıpratmaya çalıştılar. Ama 19 Mayıslı hemşerilerimiz bu oyunlara gelmedi. 2004'de İl Başkanıyken Dereköy Beldemizde birçok aday sundular hepsini tanıyorum ama olmaz dedim. Ahmet Topal’a hazırlan dedim. 2009′da Allah tekrar nasip etti. 2014 seçimlerinde aday adayı oldu ama Allah nasip etmedi aday olamadı. Şimdi soruyorum 10 yıldır her türlü nimetlerinden faydalandığın, partiye ihanet etmek nerede yazar" diye konuştu.

 

Programda 19 Mayıslı şair Bilal Yazıcı'nın okuduğu 'Recep Tayyip Erdoğan' için yazdığı şiiri büyük beğeni ve alkış topladı. Kutlamalar havai fişek gösterisi ile son buldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.