bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Neslihan Hancıoğlu: “Çiftçi CHP İle Kalkınacak“

19 MAYIS

‘Çiftçisinin sorunları olmayan Türkiye’ sloganından hareketle yola çıkan CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu, 19 Mayıs ilçesi tepeköy'lü çiftçileri ziyaret etti.

‘Çiftçisinin sorunları olmayan Türkiye’ sloganından hareketle yola çıkan CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu, 19 Mayıs ilçesi tepeköy'lü çiftçileri ziyaret etti. Burada çiftçilerle mini sohbetler gerçekleştiren Hancıoğlu, 7 haziran genel seçimler öncesi destek istedi. 

CHP'nin çiftçiler için hazırlamış olduğu projeden bilgiler sunan CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu, çiftçi kesimin chp iktidarıyla kalkınacağını söyleyerek seçmenle yaptığı konuşmada şunlara değindi. "CHP iktidarında teşvik edilecek tarım ürünleri bir yıl önceden açıklanacak. Geliri olmayan çiftçi kardeşimize asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlanacak. Bu şekilde çiftçilerimiz kalkınacak. İşini daha huzurla yapacak." dedi. 

Çiftçilerin emeklerinin karşılığını alamadığını, birçok olumsuz durumun çiftçi kesimi etkilediğini dile getiren Hancıoğlu, mazotun 1.5 tl olmasıyla birlikte çiftçilerin ekonomik anlamda rahatlayacağını söyledi. Konuşmasının devamında "samsun iki büyük ova ve akarsu arasına kurulmuş bir şehir ama maalesef bu durumdan faydalanılmıyor. İnşallah CHP iktidarıyla beraber Türkiye'nin en verimli ovaları haline gelecek." dedi. 

CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu çiftçilere; aile işletmeleri ve küçük çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketicilere satmalarını sağlayacak kurumsal düzenlemeler yapılacağının da müjdesini verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.