bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mimar İbarhim Türkoğluna Tam Destek

19 MAYIS

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mimar İbrahim Türkoğlu Ak Parti İlçe teşkilatıyla yemekte bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mimar İbrahim Türkoğlu Ak Parti İlçe teşkilatıyla yemekte bir araya geldi.

 

Turan Usta pide salonunda düzenlenen yemeğe 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Eşi Banu Topaloğlu, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, kadın kolları Başkanı, Gençlik kolları iş adamları 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Harun Şimşek, 19 Mayıs Alaçamlılar derneği Başkanı Abdullah Bülbül, 19 Mayıs Kültür ve dayanışma derneği başkanı Salih Yaman dernek başkanları parti yöneticileri çok sayıda davetli katıldı.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Ak Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mimar İbrahim Türkoğlu’na desteğimiz tamdır. Ak Partide Aday adaylığında bereketli bir gün yaşıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Ak parti eskiden olduğu gibi şimdide zaferle sandıktan çıkacak. Temayül yoklamasında İbrahim Türkoğlu kardeşimize teşkilat olarak desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; “Mimar İbrahim Türkoğlu kardeşimiz genç yaşta tecrübe ve birikimiyle Ak Parti Samsun Milletvekili aday adayı oldu. İlçe teşkilatımız olarak yanındayız” dedi.

 

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mimar İbrahim Türkoğlu da yaptığı konuşmada; “Genç yaşımda meslek tecrübemle 19 Mayıslı olarak ilk önce ilçemize hizmet etmek daha sonra Samsuna ve Türkiye’ye hayırlı ve güzel projelere imza atmak istiyorum. Sizlerin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.