bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP’de Mustafa Selçuk Dönemi Başladı

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda yapılan kongrede 19 Mayıs Esnaflarından Mustafa Selçuk Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı seçildi.

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda yapılan kongrede 19 Mayıs Esnaflarından Mustafa Selçuk Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı seçildi.

 

MHP İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresine, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, 19 Mayıs Eski Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt, MHP İlçe Başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı.

 

Kongrede başkan seçilen Mustafa Selçuk, görevini en iyi şekilde yürüteceğini belirterek; “Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız” dedi.

 

Selçuk; “Son yerel seçimlerde partimiz yıllardır özlemle beklediği şahlanışı gerçekleştirdi. Bu başarı partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizin başarısıdır. Gösterilen bu başarıda emeği geçen tüm seçmenlerimize, parti üyelerimize, kadın kollarına, meclis üyesi ve adayı arkadaşlarıma, belediye başkan adayımıza teşekkür ederiz. Partilerimizin üyelikleri, köy ve mahalle temsilcilikleri, seçim döneminde yaşanabilecek olumsuzları giderecek ve sandığa sahip çıkacak sandık görevlilerinin yeniden yapılandırılması olacaktır. “19 Mayıs MHP olarak birçok projemiz olacaktır diye konuşan” Selçuk; “Kongrenin hayırlara vesile olmasını diler, tekrardan bu yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Yeni yönetim kurulu Asil Tuncay Karaosman, Murat Özdoğan, Fatih Üstünçelik, Selahattin Kaya, Ramazan Kaya, Veysel Caymaz, Nevzat Şenses, Tahsin Kaya, Hüseyin İstanbul, Fatma Altuntaş, Ünal Şenol, Mehmet Akbulut, Galip Çırak ve Ali Haydar Yılmaz'dan oluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.