bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kısıtlı İmkânlarla Sporcu Gençler Yetiştiriyor

19 MAYIS

19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren Ballıca Gençlik spor Wushu Kulübü öğrencileri kuşak terfi sınavında terledi.

19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren Ballıca Gençlik spor Wushu Kulübü öğrencileri kuşak terfi sınavında terledi.

 

19 Mayıs ilçesinde 3 yıldır faaliyet gösteren Ballıca Gençlik Spor Kulübü tarafında düzenlenen 17. terfi kuşak sınavına 19 Mayıs İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Bostan, Ballıca Gençlik Spor Derneği Başkanı ve Milli Antrenör Bilal Çelebi,19 Mayıs Din Görevlileri Derneği Başkanı Yaşar Ayaz, ve sporcu yakınları katıldı. Kuran Tilaveti ile başlayan program sporcular , " Sonda boks müsabakaları tao, el tekniği, takla gösterileri, çançuan, uzun sopa güney sitili gösterileri izleyenlere zevkli ve heyecanlı anlar yaşattı.

 

AMACIMIZ 19 MAYISTA SPORCU YETİŞTİRMEK

Sporcuların gösterilerinin ardından Ballıca Gençlik Spor Kulübü destek veren vatandaşlara plaket verildi. Plaket töreni öncesi konuşan Ballıca Gençlik Spor Derneği Başkanı ve Milli Antrenör Bilal Çelebi " Kulübümüzün amacı gençlere ve çocuklara bir yandan spor yaptırırken diğer yandan da zinde bir hayat sunmak, gençlerimizi spora teşvik ederek zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Kısıtlı imkânlarla hazırladığımız bu salona sokaklarımızdaki genç bağımlı kardeşlerimizi de getirip spor yaptırmayı düşünüyoruz. Yetkili genç antrenörlerimizle birlikte orda onlarla arkadaş dost ve hatta bir aile olmayı hedefliyoruz" dedi.

 

SAĞLIKLI VUCUTTA SAĞLIKLI İBADET OLUR

19 Mayıs Din Görevlileri Derneği Başkanı Yaşar Ayaz; Sizler bu salonda belirli bir emek sarf ederek, başarı elde ediyorsunuz. Spor peygamber efendimizin sünnetidir. Spor yaparsanız, bedeniniz zinde kalır, sağlıklı bir vücutta sağlıklı ibadet olur” dedi.

 

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.