bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Karaaslan; “1 Kasım Türkiye'nin Seçimidir”

19 MAYIS

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu MKYK Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan 19 Mayıs Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından SKM’de düzenlenen sabah kahvaltısı programına katıldı.

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu MKYK Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan 19 Mayıs Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından SKM’de düzenlenen sabah kahvaltısı programına katıldı.

 

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,” Türkiye 13 yılda önemli kazanımlar elde etti. Bu kazanımları arttırarak devam ettirmek istiyoruz. 7 Haziran'dan bugüne yaşananlar ortada. Öncelikle siyasi görüşünüz ne olursa olsun, sandığa gidip oy kullanmanız gerekiyor. Türkiye için beklentisi olan, bu ülkenin demokrasisine katkı vermek isteyen herkesin oyunu kullanması lazım. Bu milletin duygularının, düşüncelerinin sandıkta tecelli etmesi için, hepimizin buna önem göstermesi lazım,1 Kasım Türkiye’nin seçimidir" diye konuştu.

 

ÜLKEMİZ ADINA ÖNEMLİ

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; 1 Kasım seçimlerine teşkilatımız olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ülkemiz adına son derece önemli bir seçimdir ”dedi.

 

AK PARTİ İKTİDARINI DÜNYA MÜSLÜMANLARI BEKLİYOR

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,”2004 Yılından itibaren aynı aşk ve sevdayla hizmetlerimize devam ediyoruz. Türkiye 1 Kasım seçimlerine kilitlenmiş durumda, dünyada bizden başka dostumuz yok,7 Haziranda namaz kazası, oldu, namazın kazasını 1 Kasımda düzgün abdest alarak telafi edeceğiz ve bir daha Ülkemiz bu acıları yaşamayacak. Ak Parti iktidarını tüm dünya Müslümanları dört gözle bekliyor. Muhalefetin iktidar olma lüksü yok tek dertleri AK Partiyi iktidardan düşürmek. Türkiye’de bu muhalefet liderleri olduğu sürece koalisyon çıkmaz. Bütün Türki’ye bunu gördü, ”şeklinde konuştu.

 

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AK PARTİ’DE

19 Mayıs Kurucu Ülkü Ocakları Başkanı Cevdet Deniz, Ak Partiye geçti. Rozeti AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu MKYK Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan taktı.

 

Deniz konuşmasında; “Karanlıkta gezmeye gerek yok, aydınlık varken yıllardır karanlıkta aradık durduk. Bu yanlıştan dönme ve birlikte olma zamanıdır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.