bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İbrahim Tükoğlu; Aday Adaylığını Açıkladı

19 MAYIS

19 Mayıs İlçesinde Mimar İbrahim Türkoğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe teşkilatına gelerek adaylık tanıtımı yaptı.

19 Mayıs İlçesinde Mimar İbrahim Türkoğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe teşkilatına gelerek adaylık tanıtımı yaptı.

 

Ak Parti İlçe teşkilatında yapılan toplantıya, ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve İlçe Yönetimi katıldı.

 

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; “Ak Parti ilçemizde oy oranı bakımından halkımızın teveccühünü almış bir partidir. Bugüne kadar ilçemizde bakanımız ve milletvekilimiz oldu. İlçemizde ticaretle uğraşan İbrahim Türkoğlu kardeşimiz, Ak Parti ilçe teşkilatı olarak İbrahim Türkoğlu’nu destekleriz. Ak Parti davası Türkiye davasıdır, bütün ezilmişlerin davasıdır” dedi.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Hepimiz Ak Parti üzerinden insanlara hizmet etmeye çalışıyoruz. İbrahim Türkoğlu kardeşimiz bu hizmet kervanına katılanlardan bir tanesidir. Siyaset insanlara çok şey öğretiyor. İbrahim Türkoğlu benim kardeşim ilçeye geldikleri günden itibaren sosyal ilişkileri olan birisidir. Bundan öncede defalarca siyaset yapmak istediğini belirtmişti. Temayül de bizden destek istiyor, ilçe halkı ve Ak Parti teşkilatı olarak kendisine sahip çıkmak gerekir. Hep birlikte onun yanında olmalıyız” dedi.

 

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı İbrahim Türkoğlu; “19 Mayıs İlçesinde yaşayın biri olarak AK Partiden aday adayı oldum. Kendimi güvenim sonsuz mesleğimin verdiği bir tecrübem var. 2013’te siyaset akademisine katılarak kendi partimden aday adayı oldum. 19 Mayıslı bir kardeşiniz olarak sizin karşınıza çıktım desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

HARUN YAZICI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.