bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Topaloğlu; Teşekkür Ziyaretlerinde

19 MAYIS

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; 1 Kasım seçimlerinin ardından mahallelere teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; 1 Kasım seçimlerinin ardından mahallelere teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor.

 

1 Kasımda halkımız en doğru kararı verdi diyen Başkan Topaloğlu, “19 Mayıs’ da bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşerilerimiz kadar oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağız. Bizlere düşen her zaman olduğu gibi %100’ü kucaklamaktır. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olacak. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza ve tabiki değerli 19 Mayıs’lı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Verdiğimiz bütün sözlerin her zaman olduğu gibi bu günde arkasındayız” dedi.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 1 Kasım seçim gezilerinde mahallerde çekilen hatıra fotoğraflarını mahalle muhtarlarına hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.