bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Anlayarak Hızlı Okuma Kursu’na Yoğun İlgi

19 MAYIS

Özel Gören Eğitim Anlayarak Hızlı Okuma Kursu; 19 Mayıs ilçesi Gençlik Merkezinde kamu kurum müdürlerinin katıldığı hızlı okuma kursu devam ediyor.

Özel Gören Eğitim Anlayarak Hızlı Okuma Kursu; 19 Mayıs ilçesi Gençlik Merkezinde kamu kurum müdürlerinin katıldığı hızlı okuma kursu devam ediyor.

 

Özel Gören Eğitim Anlayarak Hızlı Okuma Kursu kursiyerleri arasında 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Bostan,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Caner Can Koç, Osman Demirpençe, Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu bulunuyor.

 

Özel Eğitim Uzmanı Harun Akça tarafından verilen kursta anlayarak hızlı okuma, hızlı okuma nedir, nasıl ortaya çıkmıştır, beynin algı gücünün ne kadar zengin olduğu, okumanın insanlar üzerindeki etkisinden ve okumanın insanları nasıl değiştirebileceği konularına yer veriliyor.

 

Özel Gören Eğitim Anlayarak Hızlı Okuma Kursu yetkilisi Harun Akça; Anlayarak Hızlı Okuma Kursu Merkezinde şu anda 50 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, öğrencilerin kursu tamamlamaları durumunda hem hızlı okuyacaklarını ve hem de anlayacaklarını belirtti.

 

Kursun SBS, üniversite ve KPSS gibi sınavlarda öğrencilere büyük bir avantaj sağlayacağı da belirten Akça, “Kurs soncunda daha önce dakikada 150 kelime okuyabilen bir öğrenci 600 kelime okuyabilecek bir seviyeye geliyor. Bu da çok önemli bir kazanımdır. Özel Gören Eğitim Kurumu olarak bu kursu açtık. Milli Eğitim mevzuatına uygun bir kurs oldu. Resmi olarak ta açılışımızı gerçekleştirdik. Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri başta olmak üzere çevre ilçelere de hizmet vereceğiz. Bu nedenle de Samsun’un eğitim seviyesi daha yukarı çıkarmak için çalışacağız. Toplam 6 personelle hizmet vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.