bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçe SKM Açılışı Yapıldı

19 MAYIS

AK Parti 19 Mayıs İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlene törenle açıldı.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlene törenle açıldı.

 

Açılışa, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Eski ve Yeni il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; Açılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezimiz Ülkemizi 1 kasım da inşallah aydınlığa götürecek ve Türkiye’yi kurtaracak bir adım atmasını temenni ediyorum. Sayın bakanımıza ilçemizde yapılan yüzme havuzuna verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum diyen Başkan Topaloğlu, ilçemizde doğalgaz çalışmaları başladı. İki Mütahhit, biri 19 Mayıs ilçemizden diğeri Bafra’dan kazma vurdular.Hızlı bir şekilde çalışmalar sürüyor.2016 Mayıs ayından itibaren ilçemizin merkez mahallelerinden başlayacak olan çalışma taşra bölgelerine doğru yayılacak” dedi

 

1 Kasım seçimlerinin milat olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, “7 Haziran göre 1 kasımda oylar daha yüksek çıkacak. Türkiye genelinde aynı dinamiz mi yakalayacağımızı düşünüyorum.Tek başına iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.